Activiteiten
Expositie van Leidschendammer Henk Hanneman

Sinds 2014 zetelt Henk Hannemann aan de rand van Leidschendam. Daar heeft hij in het lommerrijke Schakenbosch zijn atelier. Veel Leidschendammers zijn al wel eens binnen gelopen in zijn rariteitenkabinet.

In 2020 nam zanger-gitarist Anne Soldaat contact op met kunstenaar Henk Hannemann. Hij kreeg de vraag  een analoge collage te maken voor de cover van zijn nieuwe cd Facts & Fears. Het bleek het begin van een dertigtal werken, waarvan er dertien werden gebruikt voor het album. De plaat en het artwork kregen goede kritieken. Alle collages die gemaakt werden voor dit project worden tentoongesteld in een expositie die als titel Fictie & Fabels mee heeft gekregen. Voor enkele weken verhuist zijn werk van Leidschendam naar Leiden. Naast deze collectie worden ook andere recente collages en assemblages van Henk Hannemann geëxposeerd.

De tentoonstelling loopt van 13 tot en met 28 november in ARS, Pieterskerkgracht 9a in Leiden. Geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Opening op 14 november om 15.00 uur door zanger-gitarist Theo Sieben. De expositie wordt afgesloten op zondag 28 november om 15.00 met een soloconcert van Anne Soldaat. www.henkhannemann.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter