Activiteiten
De Gezellen speelt ‘De fantastische Anna’

Toneelgroep De Gezellen brengt de komedie/klucht ‘De Fantastische Anna’ van Marc Camoletti, bewerkt en geregisseerd door Ruud Klootwijk, op de planken. Dat gebeurt in het Veur Theater, Damlaan Leidschendam.

Voorstellingen zijn er op vrijdag 5 november, zaterdag 6 november, zondag 7 november (matinee), vrijdag 12 november, zaterdag 13 november, zondag 14 november (matinee), vrijdag 19 november, zaterdag 20 november en zondag 21 november (matinee). Aanvang van de middagvoorstellingen 14.15 uur, van de avondvoorstellingen om 20.15 uur.

Kaarten kosten13 euro(inclusief een drankje na afloop). Ze kunnen via internet besteld worden via http://www.degezellen.nl Indien u geen internet heeft kunt u voor kaarten bellen met 06 – 2699 9649. Mocht u om specifieke redenen (slecht ter been of slecht ziend/horend) speciale plaatsen willen reserveren, mail dan info@degezellen.nl of bel 06- 2699 9649.

Voor toegang is een Coronatoegangsbewijs (Coronapas) vereist voor bezoekers van 13 jaar en ouder. De QR-code van de CoronaCheck-app i nodig (digitaal of op papier), het tonen van een vaccinatiebewijs of testbewijs is niet voldoende. Tevens dient een identiteitsbewijs getoond te worden.

In het stuk weet de heer des huizes het voor elkaar te krijgen dat zijn vrouw en huishoudster Anna het weekend weg gaan, zodat hij zijn minnares kan ontvangen. Lijkt allemaal goed geregeld. Alleen de huishoudster is stiekem thuisgebleven en zijn vrouw heeft bedacht dat, nu iedereen toch de deur uit is, zij ook wel terug kan komen en haar minnaar kan vragen om een weekend langs te komen. Dan zou men zeggen ‘Dat loopt natuurlijk helemaal mis’. Maar gelukkig is de huishoudster Anna er nog, zij is fantastisch.

De cast bestaat uit: Marien van Leeuwen, Lowie Bolleboom, Mandy de Bruijn, Damian van den Bergen en Monique Rapati.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter