Nieuws
mboRijnland krijgt subsidie voor Innovatief Vakmanschap  

Het Regionaal Investeringsfonds (RIF) heeft de subsidieaanvraag van mboRijnland met vestiging in Leidschendam, gehonoreerd voor het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Leven Lang Flex (CIV LLF). Het CIV LLF helpt mbo-studenten om een succesvolle en duurzame start op de arbeidsmarkt te maken door te investeren in hun talenten en ontwikkeling. Dat gebeurt samen met onderwijsinstellingen, ondernemers en overheden. 

Erwin Heldoornprogrammamanager CIV Leven Lang Flex, is enorm trots dat de gezamenlijke plannen door het toekennen van de subsidie nu een nieuwe impuls krijgen: ,,Heel erg mooi dat de subsidie is toegekend. Op deze wijze kunnen we, samen met de partners, de ingezette koers verder ontwikkelen en verbeteren.”

 De doelgroep van het CIV Leven Lang Flex zijn (jong)volwassenen in een kwetsbare positie die in het mbo een Entree of Niveau 2 opleiding volgen in de regio’s Zuid-Holland Centraal, Holland Rijnland en Midden-Holland. Meer weten over het CIV Leven Lang FlexBekijk het filmpje of de website

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter