Nieuws
Aanlegsteiger bij Voorburgs park

De gemeente wil een houten aanlegsteiger laten bouwen bij het Voorburgse park Vreugd en Rust. De steiger zou 24 meter lang en drie meter breed moeten worden. Als locatie is de oosthoek van het park gedacht, aan het einde van de paden die tussen Oosteinde 14 (Central Park hotel/restaurant) en Oosteinde 16 (muziekvereniging Forum Hadriani) naar de Vliet lopen. De steiger moet het mogelijk maken dat boten er afmeren en personen daar in en uit de vaartuigen kunnen stappen. De Vliet is in beheer van de provincie. Die zal toestemming moeten geven voor de bouw van de steiger aangezien er een belemmering van de scheepvaart ontstaat tot drie meter uit de kant. (foto wijkvereniging Oud Voorburg)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter