Nieuws
BabZ en Van Buuren nieuwe vorm van uitvaartbegeleiding

Er is in de regio een nieuwe vorm van uitvaartbegeleiding ontstaan. Het betreft een combinatie van terminale zorg en uitvaartonderneming. Per toeval zijn BabZ en Van Buuren Uitvaart met elkaar in contact gekomen, via een jong gezin dat te maken kreeg met een overlijden van een partner en vader. BabZ verzorgde er de terminale thuiszorg. Van Buuren Uitvaart geeft aan ,,steeds vaker willen de mensen de regie houden, zo ook over het levenseinde en de invulling daarvan. Zo was ik gevraagd om in deze situatie de kinderen naar het naderende afscheid toe te begeleiden en gedurende het proces de wensen betreffende de uitvaart samen met het gezin vorm te geven.”

BabZ is de lokale thuiszorg organisatie en biedt persoonlijke thuiszorg in de regio Haaglanden en omgeving. Ze geven begeleiding, advies en bemiddeling in de zorg op maat. Ze leveren onder andere particuliere zorg voor ouderen aan huis, thuiszorg, verpleging en verzorging, 24-uurs zorg, nachtzorg, dementie zorg en terminale zorg. BabZ: ,,Uitvaartzorg is een zorg die van Buuren Uitvaart kan aanbieden die aansluit op de zorg die ik bied, in de vertrouwelijkheid die er is met de cliënten hoeft de zorg die ik lever niet te stoppen bij afscheid of na een overlijden. De keuze van de cliënt is hierin vrij en verplicht tot niets. Ongeacht of en waar je verzekerd bent kun je bij haar terecht voor een uitvaart.”

,,Van Buuren Uitvaart is er voor begeleiding bij afscheid en de uitvaart. Is gespecialiseerd in begeleiding bij van de dementerende nabestaanden die achterblijft. Zo staan we beide voor een professionele, betrokken en persoonlijke benadering in het werk dat we doen. De wensen en behoefte van onze cliënten staan altijd voorop.”

Meer informatie? Neem contact op met Nancy van Buuren, Van Buuren Uitvaart of Margriet Plaizier, BabZ,  www.vanbuurenuitvaart.nl ; www.babzorg.nl (fotografie: Pascale van Reijn ) 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter