Activiteiten
Finale Slotpodium Talentenloods op zondag 14 november
Zondag 14 november om 14.00 uur kan iedereen de finale volgen van het Slotpodium Talentenloods voor jeugd, die live wordt uitgezonden via de website van Omroep Midvliet. Wie live aanwezig wil zijn kan een ticket reserveren via de website theaterludens.nl QR-toegangsbewijs is verplicht. Het belooft een mooie mix te worden van klassiek talent en leerlingen die meegedaan hebben aan de eindmusical van de basisscholen.
Met de leerlingen wordt teruggeblikt en vooruit gekeken. Daarnaast zijn er optredens met zang en dans. Robin van Gelooven (17) is een van de zeven Jonge Denkers des Vaderlands. Hij zal presentator Angelique Schipper assisteren en zijn nieuwste filosofische pitch laten horen. Tijdens het juryberaad vindt een interview plaats met Nadia Askarova van Muziek&Theater ’t hART.
De jury bestaat deze keer uit wethouder Astrid van Eekelen, Rogier Helwig directeur Theater Ludens en juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek. Voor het nieuwe seizoen kan jeugd zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op de website van Talentenloods.nl Alle talenten van 12-21 jaar zijn welkom. (foto: Dennis Simonis)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter