Nieuws
Nog steeds niet welkom in kinderboerderij

Bezoekers van de kinderboerderij in het Voorburgse Park Vreugd en Rust snappen er niets van: de kinderboerderij is nog altijd dicht. Al tijdens de eerste corona golf deed de beheerder, de stichting Middin, de hekken op slot. Dat had uiteraard alles te maken met de lockdown. Maar nu, vele maanden later, kan men alleen op dinsdag bij de dieren terecht. Dat meldt Middin met een aanplakbiljet bij de ingang. Op dinsdag, maar dan zijn alle kinderen toch naar school? Jammer dan. Naar verluidt heeft Middin nu te maken met personele problemen. Er zouden niet genoeg mensen zijn om de kinderboerderij op meerdere dagen te openen. Blijft de vraag wat het nut van een educatieve kinderboerderij is, als er geen kinderen welkom zijn.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter