Nieuws
Bianca Bremer lijsttrekker GBLV/Gemeentebelangen

GBLV-gemeenteraadslid Bianca Bremer is door de leden gekozen tot lijsttrekker voor die partij bij de komende gemeenteraadsverkiezing in maart 2022. Zij volgt Hans Peter Klazenga op die de kar bij de stembusgang in 2018 trok.

Partijvoorzitter Ed Klaarhammer: ,,Het bestuur heeft in april 2021 een enquête onder de leden gehouden waarin vragen over de richting van de partij voor de komende jaren zijn gesteld. Uit deze informatie is naar voren gekomen dat een meerderheid van de leden een koers wil waarbij GBLV moet streven naar een constructieve samenwerking en een coalitie met andere partijen zonder daarbij de eigen identiteit te verliezen.’’

,,GBLV moet opereren als (één van) de grootste partij(en) in Leidschendam-Voorburg-Stompwijk met bijbehorende verantwoordelijkheden en –stabiele- bestuurscultuur. Bianca heeft in haar rol als wethouder voor GBLV duidelijk aangetoond de gevraagde richting te kunnen uitvoeren. Ook heeft ze zich als een uitstekend raadslid geprofileerd en aangetoond dat ze over verbindend vermogen beschikt.”

Mevrouw Bremer kwam in 2017 vanuit Voorschoten naar Leidschendam-Voorburg om de opgestapte GBLV-wethouder Frank Rozenberg op te volgen. Op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezing in 2018 kreeg zij een tweede plek toebedeeld.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter