Nieuws
Camera terug op Fluitpolderplein Leidschendam

Er komt opnieuw een camera te staan op het Fluitpolderplein in Leidschendam. Dat heeft burgemeester Jules Bijl bekend gemaakt. Recent is de installatie daar weggehaald doch nu is ook de overlast ter plekke terug. Zo werden bij mboRijnland ruiten ingegooid en brand gesticht. Volgens Bijl loopt het ter plekke mis. Hij gaf aan niet met maatregelen te willen wachten tot de jaarwisseling om te voorkomen dat de toestand nog erger wordt. In Leidschendam-Noord werden in 2020 een zestal camera’s neergezet als reactie op overlast, onrust en talrijke autobranden. In september zijn die installaties weggehaald omdat de toestand zich ter plekke sterk had verbeterd. Volgens Bijl zijn er geen aanwijzingen dat het terugplaatsen van de camera’s ook elders nodig is. ,,Gelukkig niet”, zo zei hij in een vergadering van de gemeenteraad.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter