Nieuws
Muziekschool in voormalige wasserij

In het pand van de voormalige wasserij De Haan, Looierslaan 12 Leidschendam, komt de muziekschool Heroes. In het pand komen oefenruimten voor blazers, piano, slagwerk, repetities van bands en mensen die snaarinstrumenten bespelen. Om geluidoverlast voor omwonenden te beperken komen er geluidwerende voorzieningen aan de wanden en de ramen. Ook wordt een extra plafond aangebracht. De bedrijfshal wordt opgedeeld in een centrale ruimte plus zeven kleinere ruimten. De bedrijfswoning wordt bij de muziekschool getrokken. Als openingstijden staan 09.00 tot 23.00 uur in de plannen. Het geheel is een initiatief van De Kleinedijk b.v., eigendom van Leidschendammer J.J. van Dijk. Wanneer de muziekschool open gaat is nog onbekend. Het pand wordt nu al wel verbouwd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter