Nieuws
HTM: Veilig reizen doen we samen

De uitbreiding van de mondkapjesplicht raakt ook de HTM: ‘HTM brengt u graag met bus of tram naar uw bestemming. Probeer wel zoveel mogelijk op rustige tijden te reizen en drukte te vermijden. Sinds 6 november is het dragen van een mondkapje over neus en mond behalve in bus en tram óók weer verplicht op de halten en in de stations. Bij een reisadvies via de reisplanner kunt u de verwachte drukte in bus of tram zien en eventueel het reismoment aanpassen. Bij één poppetje is het rustig en zijn er veel zitplaatsen beschikbaar, bij twee poppetjes is de bezetting gemiddeld en bij drie poppetjes zijn er zeer waarschijnlijk alleen staanplaatsen beschikbaar. Kijk hier voor meer uitleg over de drukte-indicator’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter