Activiteiten
Eerste vriendendag Stichting Vrienden van de Dorpskerk

Op zaterdag 27 november wordt de eerste Vriendendag gehouden van de Stichting Vrienden van de Dorpskerk Leidschendam. De Stichting is net voor de coronatijd opgericht en heeft tot doel om de Dorpskerk en zijn inrichting, al gezichtsbepalend aan de Leidschendamse sluis sinds 1653, als cultuur-historisch monument te behouden. Dat houdt in dat de Stichting zich hard maakt om de kerk ook geschikt te houden voor ander gebruik dan kerkdiensten, zoals voor concerten, lezingen, trouwen, educatie, herdenkingen ed. Voor vrienden en donateurs heeft de Stichting tussen 15.00 en 17.00 uur een interessant programma samengesteld met onder andere films, foto’s en een tentoonstelling. U vindt meer informatie op hun website: www.vriendenvandedorpskerk.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter