Nieuws
Win tickets voor Westfield Christmas Lights Switch
Er zijn twee tickets te winnen voor de Westfield Christmas Lights Switch On op donderdag  18 november. Dat wordt hét evenement om de feestperiode goed te starten. En dat is nog niet alles, de winnaar krijgt dan ook 2 vouchers zodat men na de licht- en entertainmentshow nog even nageniet in het Eet Theater. Doe mee via https://unibailrodamcofr.qualifioapp.com/…/Lights…

De ‘Christmas Lights Switch On’ in de Mall vindt plaats op 18 november van 17.30 uur tot 18.00 uur. Dit is het moment dat het winkelcentrum  het feestseizoen op een spectaculaire manier opent met een prachtige licht- en entertainmentshow. Hét startsignaal om te genieten van alle festiviteiten en voorbereidingen op de feestdagen, aldus de organisatie. Na de show kunt u nog even nagenieten in het Eet Theater.

De organisatie verloot 75 x 2 tickets.  Op 16 november worden de winnaars bekend gemaakt via e-mail.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter