Nieuws
Geen uitbreiding openbaar vervoer

Er is geen kans op een uitbreiding van openbaar vervoer in Leidschendam-Voorburg, inclusief Stompwijk. Dat heeft wethouder Astrid van Eekelen de gemeenteraad bericht. Die had eerder gepleit voor openbaar vervoer in Leidschendam-Zuid, het Zeeheldenkwartier en tussen Leidschendam en Stompwijk. Door de coronacrisis is geen uitbreiding van het openbaar vervoer mogelijk, stelt de wethouder. ‘De verwachting voor 2022 is onzeker’. Over een door de gemeenteraad gewenste halte Overgoo voor tram 19 meldt de wethouder dat er onderzoek wordt gedaan naar ‘passende oplossingen’. Dat gebeurt samen met HTM en MRDH (concessieverlener openbaar vervoer, red.). Het gaat dan om de financiering van de halte en de sociale veiligheid.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter