Nieuws
Funk in Kakafonie

Het radioprogramma Kakafonie, te beluisteren bij Omroep Midvliet, heeft vandaag twee gasten. Om 12:30 uur is het duo ‘Dubbel Solo’ te gast om hun single ‘Samen sterker dan ooit’ te laten horen. ‘Ik voel me bij jou zo gelukkig, ja bij jou voel ik geborgenheid. Een mooie vriendschap om van te dromen, dat voelt zo fijn. Samen met elkaar kunnen wij alles aan. De tijd is toch veel te kort om te leven zonder lach. Met plezier verveel ik me nooit’; dat zijn zo maar een paar zinsneden uit de nieuwe single ‘Samen sterker dan ooit’ van Meriam Bruggink en Willem Jansen die zich onlangs presenteerden als Dubbel Solo. Ze kennen elkaar al ruim acht jaar. In het begin hadden ze het al eens over een samenwerking, maar daar is echter nooit iets van gekomen. Tot nu. Om ongeveer 13:25 uur presenteert Wilfred Belles in Kakafonie  zijn nieuwe single ‘Can you feel the funk’. Wilfred is ruim 25 geleden begonnen door mee te doen aan een talentenjacht en toen werd al snel duidelijk dat hij talent had.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter