Nieuws
Nieuw plan renovatie Utrechtsebaan

De grootscheepse renovatie van de Utrechtsebaan zal in de nacht van 10 januari 2022 starten en eind mei eindigen. Gedurende deze periode zal verkeer dat Den Haag uit wil omgeleid worden. De stad in rijden zal nog wel mogelijk zijn, zij het met grote belemmeringen. Dat hebben B&W van Den Haag bekend gemaakt. Oorspronkelijk zouden de werken eind oktober starten. Door een juridische procedure die één van de inschrijvers voor de werken aanspande kon die datum echter niet gehaald worden.

B&W hebben bewust besloten de werken pas na Kerstmis en de jaarwisseling aan te vangen vanwege de kerstinkopen en het toerisme. Naast alle verkeersmaatregelen wordt er in het project fors ingezet op communicatie richting hulpdiensten en wegbeheerders, logistieke en vervoerssector, bewoners, ondernemers, publiekstrekkers en bezoekers. Hierbij wordt een breed arsenaal aan communicatiemiddelen toegepast, van buiten op straat tot inloopbijeenkomsten en uiteenlopende online platforms.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter