Nieuws
Wie wint de Haagse Woonprijs 2021?

Ook dit jaar wordt de Haagse Woonprijs weer uitgereikt aan het project met de grootste kwaliteitsimpuls op het gebied van wonen én impact op de omgeving. Eén van de kanshebbers is te vinden in de Binckhorst, pal over de gemeentegrens van Leidschendam-Voorburg. De Haagse Woonprijs is vorig jaar in het leven geroepen door de Stichting Wonen in Den Haag. De Stichting geeft met het instellen van deze woonprijs een nadere invulling aan het kennisplatform voor marktpartijen, woningcorporaties en overheid.

Aan de hand van de hieronder genoemde beoordelingscriteria zijn vijf genomineerde projecten gekozen: Dat zijn:  HD Ontwikkeling met het project De Hoge Regentesse; Lion Development/ Bureau Kroner met het project Transformatie wijkkerk in Moerwijk tot woonzorggebouw;
Synchroon met Finest of Ockenburgh;  Vorm met de Binck Plaats en Vestia met Hoog Lindoduin
Tijdens het symposium ‘Back to the Future’ – Hoe toekomstbestendig is Wonen in Den Haag? dat morgen,  15 november, gehouden wordt, zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter