Nieuws
GGD Haaglanden start 19 november met boosterprik COVID-19

Vanaf 19 november start GGD Haaglanden met het geven van de boosterprik. Dit is in lijn met de start van de landelijke ‘boostercampagne’

Het RIVM verstuurt volgende week de eerste uitnodigingsbrieven voor de boosterprik, te beginnen bij de leeftijdsgroep 80+. De uitnodigingen worden stapsgewijs verzonden, de eerste zullen op 18 november ‘op de mat’ liggen. Binnen drie weken heeft iedereen uit deze doelgroep een uitnodiging ontvangen.

Wie de uitnodigingsbrief heeft gekregen, kan de landelijke afsprakenlijn bellen voor het inplannen van de afspraak. Het telefoonnummer staat in de uitnodiging. De afspraak kan ook online worden ingepland. De boosterprik wordt gegeven op een van de drie onderstaande vaste locaties, de afspraak kan op een dag en tijdstip naar voorkeur.

Als mensen uit de groep van 80 jaar en ouder aan de beurt zijn geweest voor een boosterprik, volgt de leeftijdsgroep van 79 tot 60 jaar. Ook zij worden stapsgewijs door het RIVM uitgenodigd. De verwachting is dat de GGD’en in januari 2022 kunnen starten met de vaccinatie van mensen uit deze doelgroep.

GGD Haaglanden biedt de boosterprik aan op drie vaste locaties in de regio: HagaZiekenhuis. Sportlaan 600, Den Haag, dagelijks 09.00 – 17.00 uur; Appelgaarde 2, Leidschendam-Voorburg, dagelijks 14.00 – 20.00 uur; Mozartlaan 664, Delft, dagelijks 09.00 – 15.00 uur.

Op deze locaties wordt vanaf 18 november alleen de boosterprik gegeven en alleen op afspraak. Het is niet meer mogelijk om zonder afspraak op deze locaties een vaccinatie te komen halen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter