Activiteiten
Eerste Vriendendag Dorpskerk gaat niet door

De Eerste Vriendendag van de Stichting Vrienden van de Dorpskerk Leidschendam is afgelast. Op 27 november zou de eerste Vriendendag plaatsvinden van de Stichting Vrienden van de Dorpskerk Leidschendam. Inmiddels is de corona-situatie verslechterd en heeft de regering de verdere maatregelen afgekondigd. Dit heeft er toe geleid dat het Bestuur van de Stichting Vrienden van de Dorpskerk Leidschendam moest beslissen de Vriendendag af te gelasten. De Stichting had zijn Vrienden en donateurs in een interessant programma en onder genot van een hapje en een drankje graag op de hoogte gesteld van de activiteiten, die zijn ondernomen in de achterliggende tijd. Op een later tijdstip hoopt het Bestuur het programma toch te kunnen presenteren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter