Activiteiten
Lichtjesavond 8 december

Woensdag 8 december is het lichtjesavond op de Oosterbegraafplaats in Voorburg. Ook dit jaar viert de gemeente het door de coronamaatregelen anders dan andere jaren. Wethouder Jan Willem Rouwendal: ,,We kunnen tijdens lichtjesavond helaas niet met elkaar op de begraafplaats samenkomen om overleden dierbare(n) te gedenken. Wel kunnen we een kaarsje voor hen laten branden.”

Dit jaar steken medewerkers van de Oosterbegraafplaats graag namens u tijdens lichtjesavond een kaarsje aan voor uw overleden dierbare(n). Zij plaatsen dit brandende kaarsje op een centrale plek op de begraafplaats. De wethouder: ,,Op die manier kunnen we ons verbonden voelen met elkaar en met iedereen die ons is ontvallen.”

Kunnen de medewerkers namens u een kaarsje aansteken tijdens lichtjesavond? Vraag dit kaarsje dan uiterlijk zondag 5 december aan. Ga naar de website www.lv.nl/lichtjesavond U kunt op het kaarsje een korte persoonlijke tekst laten plaatsen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Kort na lichtjesavond publiceert de gemeente een nieuwsbericht met daarin een link naar een kort filmpje. In dat filmpje zijn onder andere de aangevraagde en brandende kaarsjes te zien en vertellen enkele inwoners voor wie zij een kaarsje laten branden. (foto gemeente LV)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter