Activiteiten
Badmintonclub Voorburg houdt Bamiton fundag

In samenwerking met Badminton Nederland houdt Badmintonclub Voorburg (BCV) op zondag 28 november een Bamito Fundag. Bamito is een nieuw jeugdprogramma waarbij kinderen vanaf 4 jaar op een speelse en leuke manier kennismaken met badminton in competitievorm. Dit is goed voor de ontwikkeling van het kind en natuurlijk heel erg gezellig.

Tijdens de Bamito Fundag zijn kinderen van 4 t/m 9 jaar van harte welkom om mee te doen. Er zijn twee categorieën waar spellen voor zijn. De blauwe categorie is voor de kinderen van 4 t/m 6 jaar en de groene categorie van 7 t/m 9 jaar. Er zijn materialen aanwezig om te kunnen lenen. Maar trek wel zelf sportkleding aan.

BCV organiseert de Bamito Fundag op zondag 28 november van 10.00 uur tot 11.30 uur in Sportcentrum Forum Kwadraat. Gratis aanmelden kan via jeugd@badmintonvoorburg.nl Kijk voor meer informatie op www.badmintonvoorburg.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter