Nieuws
HMC stelt planbare zorg uit
Het aantal Covid-patiënten in de ziekenhuizen van HMC – Antoniushove, Bronovo, Westeinde – blijft fors toenemen en het heeft een steeds grotere impact op het ziekenhuis. HMC heeft de maximale IC-capaciteit voor coronapatiënten bereikt. Om zowel de acute zorg als de reguliere zorg te blijven bieden, is men daarom genoodzaakt om opnieuw een deel van de planbare zorg uit te stellen.
,,We zouden het liefst elke patiënt willen helpen, maar we zitten aan onze grenzen”, vertelt HMC-bestuursvoorzitter Ingrid Wolf. ,,We doen er alles aan om de Covidzorg, de acute zorg en de reguliere zorg te blijven bieden, maar het wordt steeds lastiger.”
Patiënten krijgen persoonlijk bericht als een afspraak of operatie wordt afgezegd. Men hoeft het ziekenhuis niet te bellen. Lees meer op https://www.haaglandenmc.nl/…/nood-hoog-in-hmc-maximale… #covid (foto HMC)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter