Nieuws
Mall luidt feestperiode in

Terwijl de problematiek rondom de verzending van kerstinkopen het nieuws domineert, verandert Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam in een ware kerstervaring. De winkelbestemming luidde de feestperiode in met een buitenshow.

De Mall trapte het feestseizoen deze week af met een entertainmentshow, buiten aan de voet van het winkelcentrum. In het duister wachtten de bezoekers in spanning af op wat komen ging. Uit het niets verschenen entertainers, die één voor één een straal oplichtten. Het spektakel werd gepresenteerd door Miljuschka Witzenhausen en begeleid door artiesten en muzikanten, die hun muziek ten gehore brachten op twee podia. Nadat de vijfde straal schitterde en de ster daarmee aan de hemel stond, werd het publiek verrast met een zee aan lichtjes. Bezoekers van de Mall genieten nog de hele feestperiode van de sfeervolle verlichting.

Westfield Mall The Netherlands laat hun naastenliefde doorklinken in een donatie van €10.000 aan het Epilepsiefonds. Daarnaast kunnen bezoekers geld doneren middels een QR-code. ,,Mijn dochter heeft net als 200.000 andere Nederlanders al jaren epilepsie. Voor een betere kwaliteit van leven is veel onderzoek nodig”, aldus Miljuschka. (foto’s  Iconic Studio)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter