Nieuws
Wat vindt u hier belangrijk?

In maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Eens per 4 jaar kunnen inwoners hun stem uitbrengen op de politieke partij van hun keuze. Maar welke partij past het best bij wat u belangrijk vindt? Om te helpen bij het maken van uw keuze maakt de gemeente gebruik van de stemhulp ‘MijnStem’. Deze stemhulp bevat ongeveer 30 stellingen over belangrijke thema’s in deze gemeente. Beantwoorden van de stellingen geeft u een overzicht van de partijen die het beste bij u passen. ‘MijnStem’ vraagt in een online enquête wat voor de inwoners belangrijke thema’s zijn. De uitkomsten van de enquête worden meegenomen in het opstellen van de stellingen van ‘MijnStem’. Wilt u meedoen aan deze enquête?  Dat kan tot en met 28 november 2021 via www.lvdenktmee.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter