Activiteiten
Beach volleybal naar Westvliet

De gemeente is in overleg met korfbalvereniging VEO om op hun terrein op sportpark Westvliet een beach volleybal-court aan te leggen. Voor de aanleg heeft de gemeente 150.000 euro vrijgemaakt. Als alternatief wordt gekeken naar het stuk grond op sportpark Westvliet waar rugbyclub VRC een nieuwe thuishaven zou moeten krijgen. Die vereniging zit nu aan De Star in Leidschendam. Er wordt al sinds 2016 naar een plek voor het beach volleybal-court gezocht. Eerder leek sportpark Duivesteyn in Leidschendam (thuishaven van hockeyclub Cartouche) daarvoor de geschikte plek. Een externe adviseur onderzoekt hoeveel courts er bij VEO en VRC mogelijk zijn. Daarna zal een voorstel gedaan worden aan de toekomstige hoofdgebruiker Volevo. Als alle partijen er uit zijn zou de voorziening voor beach volleybal nog in 2022 aangelegd kunnen worden. Voor het VRC-terrein heeft de gemeente ook 150.000 euro beschikbaar.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter