Nieuws
Kerstwinkel dicht na witwasonderzoek

De politie heeft gisteren drie personen aangehouden in een onderzoek naar witwassen. Naast de aanhoudingen werden er op 10 locaties in Den Haag, Monster, Leidschendam en Buggenum doorzoekingen gedaan. Dat leidde onder meer tot sluiting van een kerstwinkel in de Mall. Rechercheurs hebben op deze locaties, woningen en bedrijfspanden uitgebreid doorzocht. Hierbij werd onder andere beslag gelegd op onroerend goed, administratie, voertuigen en luxe goederen. De drie verdachten zijn een 30-jarige man uit Buggenum (Limburg), en vrouwen van 49 en 57 jaar uit Den Haag. De drie verdachten zitten op dit moment vast en zullen worden gehoord. Zij zitten in beperkingen, wat betekent dat ze alleen contact met hun advocaat mogen hebben. Het onderzoek is nog in volle gang. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een samenwerkingsverband tussen het FinEC-team van de politie eenheid Den Haag, de districtsrecherche Den Haag West en het basisteam Scheveningen.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter