Nieuws
Gebiedsregisseurs gaan over op telefonisch spreekuur
Vindt u het belangrijk dat uw buurt veilig en leefbaar blijft? En heeft u daar vragen over aan de gemeente? Of goede ideeën voor uw buurt? Dan kunt u terecht bij de gebiedsregisseurs. Zij kennen uw straat, buurt en de wijk en weten wat er leeft onder inwoners. Ook staan zij in contact met andere organisaties, zoals woningcorporaties, politie en jongerenwerk. Samen met u kijken de gebiedsregisseurs naar wat er nodig en mogelijk is om uw idee uit te voeren en hoe de gemeente of andere organisaties hierbij kunnen ondersteunen.

U kunt met veel zaken op het spreekuur van de gebiedsregisseur terecht, zolang het de leefbaarheid in de wijk of buurt of groepen inwoners aangaat. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over het groen, het verkeer, het spelen of de veiligheid. Wilt u iets voor uw woonomgeving of buurtbewoners doen of organiseren? En heeft u daar vragen over? Neem ook dan gerust contact op, de gebiedsregisseur kan u ook daar verder mee helpen.

Vanwege de coronamaatregelen zijn de spreekuren tijdelijk telefonisch. Vooraf aanmelden is niet nodig.

=Stompwijk. Gebiedsregisseur Gerdien Wessels. Maandag 6 december, 11:00 tot 13:00 uur, 06 – 4285 1423,

=Voorburg. Gebiedsregisseur Emile Arnold. Woensdag 1 december, 15:00 tot 16:00 uur, 070 – 300 8916

=Leidschendam. Gebiedsregisseur Vanessa van Hurck. Vrijdag 17 december, 10:00 tot 12:00 uur, 070 – 300 9129