Nieuws
Gesloten Kerstwinkel de Mall kon zo maar starten

De dinsdag door de politie gesloten winkel met kerstspullen in de Mall, kon zonder tussenkomst van de gemeente in het winkelcentrum starten. ‘Detailhandel kan zonder een vergunning starten mits dit gebeurt in overeenstemming met de bestemming van het pand, met toestemming van de eigenaar en binnen de tijden van de winkelsluitingswet’, zo liet een woordvoerster van de gemeente desgevraagd weten. Er heeft zijdens de gemeente dan ook geen toetsing plaatsgevonden, bijvoorbeeld op de gegevens van de eigenaar en/of de financiering van de zaak. De winkel draaide onder de naam Soulsistah Christmas. De zaak werd gesloten in het kader van een onderzoek naar ‘ondermijning’: een vermenging van de onderwereld met de bovenwereld. De zaak was onderdeel van de Soulsistah Holding die Monster als vestigingsplaats heeft.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter