Nieuws
Voorburg-Noord douchte zonder water

Ap de Heus, zelf bewoner van de wijk Voorburg-Noord, meldt problemen in zijn wijk: ,,De  bewoners  van de van Sevenbergestraat, Melemstraat en Van de Marckstraat hebben genoeg van de werkzaamheden van Stedin die met de gasleidingen en elektrische leidingen bezig zijn. Eén maand geleden kregen de bewoners een brief dat er gewerkt wordt in de straat, maar er stond in de brief niet hoe lang het duurt. Er zijn nu grote parkeerproblemen en de plantenbakken worden gebruikt om fietsen  in te zetten. Oudere mensen hebben het moeilijk om over de planken te lopen. De bewoners weten helemaal niet hoe lang het nog duurt. Als klap op een vuurpijl kwamen er woensdagochtend veel klachten, want ineens was de waterleiding afgesloten wat ongeveer 1 uur duurde. Daar was men  niet van op de hoogte gebracht. Sommigen stonden onder de douche toen ineens het water weg was. Anderen konden de wc niet meer door trekken. Het was een chaos. En niemand weet wat er nog te gebeuren staat.” (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter