Nieuws
Winnaars Week van Respect gehuldigd met ansichtkaart

In de nationale Week van Respect hebben Bibliotheek aan de Vliet, COC Haaglanden, Fenomeen Bovenveen en Stichting Inclusie en Discriminatiebestijding, Sport en Welzijn en Woej op een bijzondere manier aandacht en begrip gevraagd voor respectvol samenleven. Inwoners van Leidschendam-Voorburg hebben op een creatieve manier laten zien wat respect voor hen betekent. Van alle inzendingen zijn vier ontwerpen uitgekozen om een ansichtkaart van te maken.

De winnende kaarten zijn ontworpen door Gina van der Mast, Nelly Lausberg van Os, Rim Haider  en Winner Ngoya. Wethouder Floor Kist overhandigde de winnaars hun zelf ontworpen ansichtkaart. Deze ansichtkaarten worden vanaf volgende week verspreid over diverse locaties, zoals de Bibliotheek, Sport en Welzijn, Woej en diverse horecagelegenheden, in Leidschendam-Voorburg. U kunt ze gratis meenemen en opsturen of persoonlijk geven aan iemand waar u respect voor hebt. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter