Nieuws
GGD: Kans op vertraging testuitslagen

De GGD waarschuwt dat er een kans bestaat op vertraging van de testuitslagen: ‘Het is op dit moment enorm druk in onze teststraten en daardoor ook bij de laboratoria die voor GGD Haaglanden en andere GGD-en de analyses van de testen uitvoeren. Deze grote belasting van de laboratoria kan leiden tot vertraging in de verwerking van de testen. Hierdoor kan het voorkomen dat het langer duurt totdat uw uitslag bekend is en aan u kan worden doorgegeven.

Wij doen er samen met de laboratoria alles aan om te zorgen dat u uw testuitslag zo snel mogelijk in bezit hebt, uiterlijk binnen 48 uur. Mocht dat onverhoopt toch niet lukken, bieden we daar onze excuses voor aan. Vanzelfsprekend nemen wij maatregelen wanneer we zien dat de tijden (verder) oplopen. Om die reden wordt een extra laboratorium ingezet. Zo kan de werklast breder worden gespreid worden en neemt het risico op vertragingen in deze zeer drukke tijden af’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter