Activiteiten
Kinderen tonen talenten in Ludens

Leerlingen van de Brede School in Leidschendam-Voorburg hebben voor het Winter Wonderland Festival opgetreden in het Theater Ludens in Voorburg. Elk jaar organiseren de buurtcoaches van SenW dit festival. Het is een eindoptreden in het theater voor de kinderen die bij de Brede School uiteenlopende sportieve, muzikale, culturele en creatieve lessen hebben gevolgd. Ze laten in de voorstelling zien wat zij in acht weken tijd hebben geleerd en welke nieuwe talenten ze hebben ontwikkeld.

Er werden bijzondere activiteiten ten tonele gebracht, zo waren er karate, skate, capoeira, circus, dans en muziek optredens te zien. De voorstelling in het theater is normaalgesproken bedoeld voor ouders en familie die komen kijken. Vanwege corona maatregelen konden zij ook dit jaar helaas niet aanwezig zijn. De kinderen hebben toch kunnen optreden op het toneel, wat voor hen een prachtige ervaring is. Het spektakel is vast gelegd op film, zo kunnen alle betrokkenen, familie en vrienden van de kinderen alsnog het eindresultaat van alle inzet bewonderen. De video zal terug te zien zijn op het YouTube kanaal van Sport en Welzijn. (foto SenW)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter