Nieuws
GroenLinks valt over gladheid

GroenLinks-fractievoorzitter Marie-Christine van der Gronde wil van B&W nadere informatie over de aanpak van de gladheid die in de nacht van zondag op maandag de gemeente trof. ‘Afgelopen maandagochtend waren de wegen glad. Fietsers konden niet overal veilig fietsen in onze gemeente. Op verschillende plaatsen moesten fietsers afstappen, of uitwijken naar de autoweg. Dit maakt fietsen in de winter minder aantrekkelijk en het leidt tot onveilige situaties’, aldus Van der Gronde. Zij stelt B&W deze vragen: Op welke fietspaden wordt gestrooid tegen gladheid? Welke andere maatregelen treft het college van B&W om veilig fietsverkeer te blijven ondersteunen stimuleren, ook wanneer het vriest of gevroren heeft? Hetzelfde geldt voor voetgangers: op welke voetpaden wordt gestrooid tegen gladheid? Welke andere maatregelen treft het college van B&W om voetgangers veilig te houden, ook wanneer het vriest of gevroren heeft? Meer in het algemeen: welke bezwaren bestaan tegen uitgebreid strooien op vrijwel àlle openbare fiets- en voetpaden in de gemeente?

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter