Nieuws
Winter Wellness in Stompwijk

Buitenplaats Molenwei, Stompwijkseweg 27, opent op zaterdag 4 december Winter Wellness. Gasten kunnen genieten van een houtgestookte barrelsauna of een infrarood sauna. De Wellness wordt gedurende zeven dagen per week aangeboden. In het weekeinde kan men ook op de buitenplaats overnachten. Vooralsnog wordt de Wellness tot 10 januari 2022 aangeboden. Maandag tot en met donderdag kan men privé reserveren. Er zijn drie tijdvensters: 09.00-11.30, 11.45-14.15, 14.30-17.00 uur. Vrijdag, zaterdag, zondag is er vrije inloop met een tijdslot. De tijden zijn gelijk als in de rest van de week. Voor logees komt daar een extra tijdslot bij: 18.00-21.30 uur. Molenwei biedt kleedruimten en sanitaire voorzieningen aan, een overdekt terras, buitenzitjes, een wandelroute om in badjas af te leggen en een blote voeten wandeling. Gasten dienen zelf een badlaken of -doek mee te brengen waarop zij kunnen zitten, extra handdoeken, een badjas en badslippers, verzorgingsprodukten, bidon, deken en eventueel tussendoortjes. Meer informatie en reserveringen http://www.buitenplaatsmolenwei.nl/pop-up-winter-wellness/ (foto Molenwei)

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter