Nieuws
Drie European Property Awards voor ontwerp Mall

Voor hun werk aan het Westfield Mall of the Netherlands-project, is het gerenommeerde Amsterdamse architectenbureau MVSA Architects driemaal onderscheiden in het kader van de prestigieuze European Property Awards. Het Westfield Mall of the Netherlands-project bestond uit de transformatie van een alledaags winkelcentrum Leidsenhage tot een next-level, allround stedelijke bestemming voor vrijetijdsbesteding.

Jean-Marie Tritant, Chief Executive Officer bij Unibail-Rodamco-Westfield: ,,Het is een erkenning van Westfield Mall of the Netherlands en onderstreept andermaal het enthousiasme waarmee ons concept is ontvangen. Sinds de opening in maart 2021 hebben al 8 miljoen bezoekers hun weg gevonden naar Westfield Mall of the Netherlands.”

,,De aanpak van MSVA en URW Concept Studio, in samenwerking met Saguez & Partners, STAAT en Heyliggers, heeft ons in staat gesteld om wat ooit een klein verouderd en vooral lokaal winkelcentrum was volledig om te vormen tot een internationaal relevante bestemming. Eentje die duurzaam is, voor verbinding zorgt en open staat voor iedereen. Ons motto ‘Reinvent Being Together’ wordt volledig weerspiegeld in het centrum. Ik wil daarvoor de in- en externe teams teams intern en extern bedanken, evenals onze lokale partners, die ongelooflijk hard hebben gewerkt om dit baanbrekende project voor de Nederlandse markt te realiseren.”

Roberto Meyer, oprichter en hoofdarchitect van MVSA: ,,Het is een next-level winkellocatie met een architectonische ambitie van hoog niveau. We zijn vereerd dat we maar liefst drie European Property Awards voor het project mogen ontvangen en dat het project een geheel nieuwe standaard zet voor winkelbestemmingen in het tijdperk van internet.”

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter