Nieuws
Kinderen vieren pakjesavond dankzij Sinterklaasactie

Bij pakjesavond horen cadeautjes. Daarom kregen 840 kinderen in Leidschendam-Voorburg, voor wie Sinterklaas vieren niet vanzelfsprekend is, cadeautjes via Sintvoorieder1 en stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg. De bibliotheek stelde haar locaties in Voorburg en Leidschendam beschikbaar om de cadeautjes uit te delen.

Zowel Sintvoorieder1 als Leergeld Leidschendam-Voorburg draaien volledig op vrijwilligers. Dit jaar registreerde Leergeld alle gezinnen die zich aanmeldden voor de actie. Sintvoorieder1 zorgde ervoor dat alle cadeautjes voor de kinderen er kwamen, netjes waren gesorteerd en ingepakt.

Wethouder Floor Kist: ,,Ieder kind moet het Sinterklaasfeest kunnen vieren. Dank aan alle vrijwilligers van Leergeld Leidschendam-Voorburg, SintvoorIeder1 en de bibliotheek. Dankzij hun inspanningen worden alle kinderen ook dit jaar weer blij verrast op pakjesavond.”

Sintvoorieder1 kan financiële bijdragen, snoepgoed en cadeaus goed gebruiken. Wilt u de stichting steunen? Kijk op www.sintvoorieder1.nl/help-mee Leergeld steunt kinderen in gezinnen met een laag inkomen, die anders buiten de boot dreigen te vallen. Onder het motto nu meedoen straks meetellen zorgt de stichting voor bijvoorbeeld fietsen. En dat kinderen kunnen meedoen met sport, zwemles, cultuur en scouting. Meer informatie en steunmogelijkheden zijn te vinden op www.leergeld.nl/leidschendamvoorburg

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter