Nieuws
Hugo en Tino vermaken luisteraars van Kakafonie

Vandaag komt Hugo Beijeman naar de studio van Midvliet om in het radio programma Kakafonie zijn nieuwe single ‘Daar stond jij’ te laten horen. Dat gebeurt vanaf 12.30 uur. ‘Daar stond jij’, is een vrolijk gezellig meezingliedje met een tekst vanuit de pen van Dries Roelvink. De gezellige muzikale sound is gemaakt door Hans Rusche van studio Muiderberg. Rond 13:15 uur maakt Tino zijn opwachting in Kakafonie. Tino is een Haagse singer-songwriter, die opgroeide in Leidschendam. Het schrijven van liedjes is zijn grootste passie en vanaf 2001 probeert hij ieder jaar een album uit te brengen. Een simpele rekensom leert dat hij dus zo’n 20 cd’s heeft gemaakt. Zijn meest recente album heet ‘Pop ups’ en bevat covers van songs die van grote betekenis voor hem waren in zijn bestaan. De opgenomen werken variëren van de jaren ’60 tot nu, verspreid over twee zilveren schijfjes. Tino zal muziek van zijn cd’s laten horen en daarnaast twee nummers live spelen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter