Nieuws
Nog steeds veel afvaldumping in Prinsenhof

Dit weekend ging het cleanup-team Prinsenhof weer hun ronde doen. Men kwam in deze Leidschendamse wijk weer veel afval tegen, dat naast containers was geplaatst. In het winkelcentrum Prins Fredediklaan hadden mensen zelfs een vuilniszak bij één van de prullenbakken gedumpt met als gevolg dat vogels een heerlijk maaltje hadden. Dit soort zaken kunnen ondanks beloften vanuit de gemeente nog steeds niet direct bij handhaving gemeld worden in het weekend, waardoor daders vrijuit lijken te blijven gaan. Bij monde van Walter Schijf wordt de plaatselijke politiek opgeroepen om hier een verandering in te bewerkstelligen. Zodat bewoners ook directe meldingen kunnen doen in plaats van via een app zaken te melden die pas na het weekend bij de juiste organisaties belanden. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter