Nieuws
Al weer een Aldi overvallen

Gisteravond rond 20.00 uur (sluitingstijd) is de Aldi-supermarkt aan de Mgr. van Steelaan in Voorburg overvallen. Het is al de derde overval op een Aldi-vestiging in korte tijd. Begin juli was dezelfde Aldi al eens ‘aan de beurt’, op 20 november betrof het de Aldi-vestiging aan de Prins Frederiklaan in Leidschendam.

Na de overval gisteravond is de politie op zoek naar een donker getinte man van normaal postuur. Hij was helemaal in het zwart gekleed doch had een witte plastic tas bij zich. Getuigen worden opgeroepen zich te melden. Of de man iets heeft buit gemaakt is onbekend.

In juli werden twee verdachten aangehouden. Korte tijd later werden die bij gebrek aan bewijs weer vrijgelaten. Bij de overval in Leidschendam ging het ook om een donker getinte man die geheel in het zwart gekleed kort voor sluitingstijd binnen kwam. Die is voor zover bekend nooit gevonden. Ook toen bleef onduidelijk of er iets was buit gemaakt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter