Nieuws
Lichtjes in kerstboom Huygenskwartier gaan weer branden

Aanstaande vrijdag, 11 december, worden de lichtjes in de kerstboom voor de Oude Kerk in het Huygenskwartier te Voorburg ontstoken. De activiteiten rond het ontsteken van de lichtjes zijn via een livestream-uitzending van Midvliet te volgen. Vanaf 16.15 uur speelt het Dickens Orkest van Sint Caecilia  Christmas Carols. Thuis kan natuurlijk worden meegezongen.

Om 16.50 uur houdt wethouder Van Eekelen een korte toespraak waarna met een druk op de knop de lampjes in de kerstboom worden ontstoken. Daarna zal vanaf 17.00 uur in de Oude Kerk een kerstconcert plaatsvinden met Maciej Wierzcholowski op het Marianne-orgel. Het koor Quintet M vervolgt om 17.30 uur en beiaardier Gerda Peters sluit om 18.00 uur  op het carillon af. Door de coronamaatregelen gebeurt dit zonder live publiek. De Midvliet-uitzending is te vinden op Ziggo-kanaal 41 en KPN-kanaal 1489

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter