Nieuws
Gemeente geeft vrijwilligers kerstkransen
De gemeente bedankt de vrijwilligers in deze plaats met de Decembergroet, in de vorm van een kerstkrans. Bijna 3000 vrijwilligers uit Leidschendam-Voorburg vroegen dit jaar de Decembergroet aan.

Wethouder Floor Kist hielp  met het uitreiken van de kransen. ,,Ik heb grote bewondering voor de inzet van de vele vrijwilligers in onze gemeente. Zeker de afgelopen twee jaar, nu zij continu worden uitgedaagd om hun werk aan te passen aan de maatregelen die op dat moment gelden. Activiteiten gingen zoveel mogelijk door. Op gepaste afstand, in kleinere groepen of digitaal. Wanneer het niet mogelijk was om fysiek bij elkaar te komen, werd vaak contact gehouden via de telefoon. Op deze manier hebben de vrijwilligers zeker het afgelopen jaar weer heel veel voor onze inwoners betekend.”

Vrijwilligers die de Decembergroet hebben aangevraagd, kunnen deze tot en met 18 december ophalen bij Bakker Klink. Dit kan alleen met de persoonlijke code die vrijwilligers na hun aanvraag hebben gekregen. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter