Nieuws
Jochem Streefkerk lijsttrekker PvdA

Jochem Streefkerk is lijsttrekker voor de PvdA bij de gemeenteraadsverkiezing van maart 2022. Streefkerk is nu fractievoorzitter. Vier jaar geleden stond hij nummer 2 op de lijst na Nadine Stemerdink. Die is na een wethouderschap in Leidschendam-Voorburg inmiddels burgemeester in Voorschoten. De top van de PvdA-lijst ziet er verder als volgt uit: 2. Sangita Paltansing (gemeenteraadslid), 3. Delroy Blokland (gemeenteraadslid), 4. Suzanne Kok, 5. Coen van Hoogdalem (lid gemeenteraadscommissie), 6. Becir Ogric, 7. Michel van der Holst, 8. Carl Schmitz. Matthijs Willemse-Jacobson, de nummer 5 op de lijst in 2018 en lid van een gemeenteraadscommissie, staat helemaal niet meer op de lijst. De PvdA heeft op dit moment drie zetels in de gemeenteraad.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter