Nieuws
Klein maar fijn: Prénatal Boutique in de Mall

In de Mall of the Netherlands is deze week een nieuwe zaak geopend. Het gaat om een kleine vestiging van Prénatal. De Prénatal Boutique is een compleet nieuw concept, naast de bestaande Mega- en Citystores. In deze Boutique vindt men een selectie van de leukste en meest onmisbare producten. Van de hipste (newborn) fashion van het eigen label tot aan mooie merken als Noppies, Quapi en BESS.

Ook aan de mama’s to be is gedacht. Omdat de medewerkers als geen ander weten hoe onmisbaar fijne positiekleding- en zwangerschapslingerie is, vindt men hier ook de beste positiejeans en mooie tops die de dames zowel tijdens als na de zwangerschap kunnen dragen. Naast kleding en speelgoed is er ook een uitgebreid assortiment voor de verzorging van uw kleintje zoals flesjes, speentjes of producten voor in bad. (foto Ap de Heus)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter