Activiteiten
Move fitness naar Prins Bernhardlaan Voorburg

Move high performance training wil verhuizen van Westvliet fitness- en racketclub op sportpark Westvliet, naar Prins Bernhardlaan 175 in Voorburg, het leegstaande pand van de ING-bank. Dit wegens ruimtegebrek bij Westvliet om uit te breiden.

Bij Move gaat het om functionele fitness met oefeningen waar mensen in het dagelijks leven iets aan hebben. Er wordt personal training gegeven in groepsverband met hoogstens acht mensen.

Het pand aan de Prins Bernhardlaan zal grondig verbouwd moeten worden. Er komen een professionele trainingsruimte, sanitaire voorzieningen, een koffiecorner, een ontvangstbalie en een praktijk voor fysiotherapie en revalidatie. De werken gaan 2 tot 3 maanden duren en zijn klaar voordat de flats boven het pand worden bewoond.

Move heeft nu 100 leden doch wil groeien naar 220 eind 2023. Leden trainen twee, drie of vier keer per week. Een abonnement kost respectievelijk 95, 110 en 119 euro.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter