Nieuws
Nog enkele plaatsen voor bijeenkomst over energie

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de gratis online-bijeenkomst op donderdag 16 december om 19:30 uur. De onafhankelijke vrijwilligers van Energy-Common Leidschendam-Voorburg (EC-LV) organiseren dit praktische seminar.

Centraal daarbij staat de vraag wat u nu al kan doen om uw woning te verduurzamen. Nu de prijs van 1 m3 aardgas zo hard is gestegen loont het steeds meer om te investeren in energiebesparende maatregelen voor uw woning.

Na een algemene inleiding zijn de energiecoaches van EC-LV beschikbaar om in groepen vragen te beantwoorden.

Geïnteresseerden voor deze bewonersbijeenkomst kunnen zich registreren via: https://ec-lv.nl/aanmelden-inwoners-bijeenkomst16-12/ Na registratie, ontvangt u per email de inloggegevens. Na deze online bijeenkomst kunnen inwoners met behoefte aan meer verdieping zich opgeven voor een keukentafelgesprek met een energiecoach.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter