Nieuws
Thaise massagesalon naar Herenstraat Voorburg

Op Herenstraat 57 in Voorburg heeft zich Pakjira Tradional Original Thai Massage gevestigd. Dat gebeurde zonder de nodige toestemming van de gemeente om de bestemming van het pand te wijzigen en een reclame op de winkelruit te kunnen aanbrengen. Die toestemming is nu alsnog gevraagd. In de voormalige winkel is aan de voorzijde een ruimte met receptiebalie gemaakt. Daarachter drie behandelruimten. Hier waren ooit paskamers. Op de eerste etage is de kamer (salon) aan de voorkant ingericht als kantoor annex kantine. De opslagruimte er achter is gehandhaafd. In Voorburg zitten al drie Thaise massagesalons: op de Parkweg, Prinses Mariannelaan en Prinses Julianalaan. De salon op de Parkweg ligt op nog geen 100 meter van Herenstraat 57.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter