Nieuws
Woej biedt vervoer naar boostervaccinatie

Woej vervoert inwoners van Leidschendam-Voorburg van 80 jaar en ouder naar de corona boostervaccinatie. Deze vaccinatie vindt plaats bij de GGD aan de Appelgaarde 2 in Voorburg. Dit aanbod loopt tot 1 februari 2022. Een retourrit van uw woning naar de Appelgaarde wordt aangeboden op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur en kost € 6,50. Men wordt vervoerd door een vrijwilliger in een particuliere auto. De begeleider haalt u bij de voordeur op en blijft bij u tot u weer thuis bent.

Voor het aanvragen van een rit kunt u contact opnemen met Woej Vervoer van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 – 11.00 uur via 070 – 205 4780.

De chauffeur haalt u bij de voordeur op en begeleidt u gedurende het hele traject. Het is verplicht een mondkapje te dragen tijdens de rit. Bij klachten die op corona kunnen wijzen kunt u geen gebruik maken van dit vervoer. Kosten dienen gepast te worden betaald aan de chauffeur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter