Activiteiten
Activiteiten voor kinderen in kerstvakantie

In de eerste week van het nieuwe jaar, de tweede week van de kerstvakantie, kunnen kinderen in Leidschendam-Voorburg allemaal leuke dingen doen met het kerstvakantieboekje. Van 3 tot en met 7 januari organiseren de buurtcoaches van SenW verschillende sportieve en culturele activiteiten voor kinderen van 3 tot 14 jaar. Zo is er onder meer Lasergamen, een Lego Workshop, een Kindervoorstelling, Multisport en Special Skilss. De bezigheden vinden plaats op diverse locaties, waaronder  Sporthal Essesteijn, Sport en Welzijn, het Veur Theater, basisschool De Parachute en Sporthal de Fluit.

Bij de kindervoorstelling ‘Ik word oppasser voor een dag’ kunnen kinderen met één ouder of verzorger komen genieten van een muzikale voorstelling vol avontuur en plezier – Pleun weet namelijk niet wat ze later wil worden.

De organisatie heeft veiligheids- en hygiëneregels benoemd, zodat iedereen een gezellige en gezonde vakantie activiteit kan beleven en men  houdt rekening met de op dat moment geldende coronamaatregelen. Houd de website van SenW en de Instagram of Facebook pagina in de gaten voor de laatste updates.

Sport en Welzijn biedt samen met GoedBezig! een allround aanbod aan sportieve, creatieve en culturele activiteiten aan om kinderen een leuke en actieve vakantie te bezorgen. Om mee te doen kunnen kinderen online worden aangemeld voor de activiteiten via: www.senw-lv.nl Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via activiteiten@senw-lv.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter