Activiteiten
Kerst in Stadstuin Rusthout

Stadstuin Rusthout, Noordsingel Leidschendam, is omgetoverd in kerstsfeer. Ter plekke is een kerstcadeautafel ingericht waar originele en goedkope geschenken te vinden zijn. Op zaterdag 18 december is er een kerstknutselclub voor kinderen tussen 4 en 6 jaar (vanaf 14.00 uur) en voor kinderen ouder dan 6 jaar (na 15.00 uur). Ouders dienen hun kinderen wel vooraf op te geven bij de kassa van de Stadstuin. Kosten twee euro. De ouders kunnen niet bij het knutselen aanwezig zijn. Op zondag 19 december viert de Stadstuin het kerstfeest met glühwein, kerstkrans én de trekking van de Rusthout Kerstloterij, uitgevoerd door de Kerstman. Loten zijn te koop bij de Stadstuin. De opbrengst gaat naar het opknappen van de eendenkooi. Om hoe laat de viering begint heeft de Stadstuin helaas niet bekend gemaakt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter