Nieuws
Chocoladerepen als steun voor ondernemers

Ondernemers in winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg zijn door wethouder Astrid van Eekelen getrakteerd op de speciale LVverrast Tony Chocolonely chocoladerepen. ,,We willen laten weten dat we aan ondernemers denken in deze lastige tijd. We ondersteunen hen waar mogelijk. Uiteraard hopen we dat er snel weer meer mag, zodat we allemaal weer volop kunnen genieten van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft. Daarom roepen wij iedereen op om in de feestmaand de kerstinkopen te doen bij lokale ondernemers.“

De campagne is opgezet om alle bijzondere plekken die deze gemeente te bieden heeft goed onder de aandacht te krijgen bij de eigen inwoners en een breder regionaal publiek. Daarnaast zet de gemeente deze campagne in om lokale ondernemers en de culturele sector te ondersteunen. Het komende jaar zal de campagne op steeds meer plekken te zien zijn.

Met promotie rondom toerisme en recreatie zet de gemeente Leidschendam-Voorburg in op extra werkgelegenheid en een sterke eigen identiteit binnen de regio. Vanwege coronamaatregelen is de campagne bewust met kleine acties opgestart. Hiermee speelt de gemeente ook in op het feit dat mensen steeds meer thuis werken en daardoor meer gericht zijn op wat de eigen omgeving te bieden heeft. Alle campagneactiviteiten worden uitgevoerd rekening houdend met de coronamaatregelen vanuit de Rijksoverheid. (foto gemeente LV)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter